De fleste samkjøringsapper fungerer egentlig ganske likt, og i denne artikkelen skal vi fortelle deg hvordan de funker. Dersom du er interessert i å lære mer om dette, så er det bare å lese videre.

Hvordan være passasjer?

Hvordan vaere passasjer - Hvordan funker samkjøringsapper?

Det første du må gjøre, er å finne en app du vil laste ned. Det finnes mange forskjellige å velge mellom, som for eksempel SammeVei, GoMore, PenguinUp eller Same-Way. Eller kanskje du kjenner til andre apper som du heller vil benytte deg av?

Etter du har valgt en app, så registrerer du deg der. Deretter kan du legge inn en tur som du skal gjøre i nærmeste fremtid. Deretter vil du også kunne se om noen tilbyr deg denne turen. Det kan noen ganger være bra å gjøre dette i god tid, ettersom det er ikke alle som er på telefonene sine hele tiden. Vegvesenet vil ha mer samkjøring!

Hvordan tilby skyss?

Hvordan tilby skyss - Hvordan funker samkjøringsapper?

Det å tilby skyss fungerer også ofte likt som det å være passasjer. Vi anbefaler deg å sjekke appen ofte for å se om det er noen turer du kan tenke deg å ta.

Det å tilby skyss er veldig bra for alle. Så det kan være spennende å finne ut hvilke samkjøringsarenaer du kan benytte deg av for å nå ut til flest potensielle kunder.

Husk at du må lese deg opp på appenes regler og vilkår. Mange av dem er ganske forskjellige, så vi anbefaler at du setter deg godt inn i dem før du begynner å tilby skyss eller være passasjer. Alt vi vil er at du skal ha den beste opplevelsen!

Markedet for samkjøringsapper har bare blitt større og større de siste årene. I denne artikkelen vil du få oversikt over hva slags samkjøringsapper som finnes der ute!

Sammevei

Dette er en av de aller mest populære samkjøringsappene i Norge. De er gode på å reklamere for seg, noe som har gjort at de har fått massevis av kunder. Appen er enkel å laste ned. Du kan også besøke hjemmesiden deres for å legge inn dine detaljer. Det som er bra med Sammevei er at tjenesten tilbys på flere språk, noe som når ut til turister og andre som planlegger å reise rundt i Norge. Det gjør samkjøring gøy!

Same-Way

Dette er også en app som har blitt skikkelig populær den siste tiden. De fokuserer på et engelskspråklig publikum, men det er overraskende mange brukere i Norge også. Mange kommuner går god for denne appen.

Penguin Up

Appen Penguin Up har fått mange gode anmeldelser av brukerne sine. Vi anbefaler den fordi registreringen er lettvint og fordi den har ganske mange brukere. Appen har en enkel brukerløsning, noe som gjør det utrolig greit for deg som kunde å navigere seg rundt.

Go More

Dette er en app som også har fått en stor tilhengerskare. Go More har en solid nettside med masse informasjon. Her er det enkelt å finne ut mer om firmaet, og ikke minst hvordan du kan begynne med samkjøring.

Prøv en app!

Vi håper at du får lyst til å benytte deg av disse appene, for da sparer du både penger, miljøet, og det blir mindre trafikk. Det er jo det vi ønsker, eller hva? Kanskje du til og med får noen nye, spennende bekjentskaper ute på veien?