Abonner på nyhetsbrevet vårt - Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Det er populært å lage nyhetsbrev, og vi skjønner hvorfor. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på vårt eget nyhetsbrev, hva det vil inneholde og hvordan du kan abonnere på det.

Hvorfor abonnere på nyhetsbrevet vårt?

Det er flere grunner til at du bør abonnere på nyhetsbrevet vårt. For eksempel hvis du har lyst til å være oppdatert på hva som skjer innenfor samkjøring og apper. Kanskje du har lyst til å starte din helt egen samkjøringstjeneste, men ikke vet helt hvordan du skal gjøre det? Da kan nyhetsbrevet vårt hjelpe deg å finne ut av det du trenger.

Du kan også abonnere hvis du har lyst til å spare penger på transport. Vi vil nemlig informere deg om tjenester som gjør livet ditt som passasjer mye enklere.

Hvorfor har vi startet nyhetsbrevet?

Vi bak Haxi.no er veldig opptatt av gode nyhetsbrev. Det er også derfor vi har laget dette. Det er få ting som er så gode som å åpne innboksen og se nyhetsbrev som vi gleder oss til å lese. Det er nettopp derfor vi tenker at du kan kose deg med nyheter om samkjøring og apper. Kanskje du har noen forslag til temaer innen samkjøring vi kan skrive om? Da er det bare å ta kontakt!

Vi håper du har fått smaken på ideen om samkjøring. Det å gjøre verden og miljøet til et bedre sted er absolutt noe vi anbefaler deg å gjøre! Derfor anbefaler vi deg å skrive inn e-postadressen din, slik at du kan få de aller beste nyhetene innenfor samkjøring. Det tar ikke lang tid å melde seg på og vi lover å ikke sende for mange nyhetsbrev, men vi skal sende nok til at du kan følge med på alle nyhetene som finnes der ute!