Har du tenkt på å begynne med samkjøring? Da er denne artikkelen noe for deg. Vi håper at du får mer lyst til å bli en del av samkjøringsgjengen! Det har flere fordeler enn du skulle tro. Les videre for å vite mer om disse fordelene.

Sparer penger

Sparer penger - Fordeler med samkjøring

Det finnes mange gode måter å spare penger på, det å drive med samkjøring er en av disse metodene. Det er flere måter du kan drive med samkjøring på (som du kan lese mer om på våre nettsider). Hvis du for eksempel velger å benytte deg av en app, så vil du spare penger på selve turen, men hvis du velger å bruke din egen bil til samkjøring er det helt andre metoder å spare penger på.

Hva kan du bruke disse sparte pengene på? Akkurat det du vil! Men vi anbefaler at du investerer dem.

Sparer miljøet

Det som er så utrolig bra med samkjøring er at det sparer miljøet for utslipp fra biler. Dette er en av grunnene til at vi er veldig store fans av samkjøring. Jo færre biler det er på veien, jo bedre. Det å spare miljøet er noe som er viktig for alle, uansett, for miljøet er noe vi deler med alle andre på kloden. Det er noe vi bør tenke mer over før vi setter oss inn i bilen! Det finnes noen apper som har prøvd seg på samkjøring, men ikke fått det helt til ennå. Vi skal snakke om de som får det til på vår nettside også, så se etter det!

Mindre trafikk

Mindre trafikk - Fordeler med samkjøring

Det som er utrolig greit med samkjøring, er at i tillegg til å spare miljøet så blir det mindre trafikk. Hva betyr det at det er mindre trafikk? Jo, det betyr at det tar kortere tid til stedet man skal til. Det vil også være sannsynlig at færre ulykker skjer og ikke minst at vi sparer penger. Det vil generelt være bedre for alle om det blir mindre trafikk. Dette på grunn av mindre penger fra statsbudsjettet vil måtte bli brukt på å utbedre veier etc. I tillegg så vil luftkvaliteten bedre seg enormt mye i områder som er kjent for å ha mye trafikk.

Kan du finne noen andre fordeler med det å benytte seg av samkjøring? Vi vil gjerne høre!

Vi håper at du har fått mer lyst til å begynne med samkjøring. Det har flere fordeler enn ulemper, så vi anbefaler absolutt at det er noe du prøver. Det er jo alltid sånn at du kan prøve forskjellige ting til du finner noe du liker. Fortell oss dine samkjøringsopplevelser. Vi vil gjerne høre alt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *