Markedet for samkjøringsapper har bare blitt større og større de siste årene. I denne artikkelen vil du få oversikt over hva slags samkjøringsapper som finnes der ute!

Sammevei

Dette er en av de aller mest populære samkjøringsappene i Norge. De er gode på å reklamere for seg, noe som har gjort at de har fått massevis av kunder. Appen er enkel å laste ned. Du kan også besøke hjemmesiden deres for å legge inn dine detaljer. Det som er bra med Sammevei er at tjenesten tilbys på flere språk, noe som når ut til turister og andre som planlegger å reise rundt i Norge. Det gjør samkjøring gøy!

Same-Way

Dette er også en app som har blitt skikkelig populær den siste tiden. De fokuserer på et engelskspråklig publikum, men det er overraskende mange brukere i Norge også. Mange kommuner går god for denne appen.

Penguin Up

Appen Penguin Up har fått mange gode anmeldelser av brukerne sine. Vi anbefaler den fordi registreringen er lettvint og fordi den har ganske mange brukere. Appen har en enkel brukerløsning, noe som gjør det utrolig greit for deg som kunde å navigere seg rundt.

Go More

Dette er en app som også har fått en stor tilhengerskare. Go More har en solid nettside med masse informasjon. Her er det enkelt å finne ut mer om firmaet, og ikke minst hvordan du kan begynne med samkjøring.

Prøv en app!

Vi håper at du får lyst til å benytte deg av disse appene, for da sparer du både penger, miljøet, og det blir mindre trafikk. Det er jo det vi ønsker, eller hva? Kanskje du til og med får noen nye, spennende bekjentskaper ute på veien?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *