De fleste samkjøringsapper fungerer egentlig ganske likt, og i denne artikkelen skal vi fortelle deg hvordan de funker. Dersom du er interessert i å lære mer om dette, så er det bare å lese videre.

Hvordan være passasjer?

Hvordan vaere passasjer - Hvordan funker samkjøringsapper?

Det første du må gjøre, er å finne en app du vil laste ned. Det finnes mange forskjellige å velge mellom, som for eksempel SammeVei, GoMore, PenguinUp eller Same-Way. Eller kanskje du kjenner til andre apper som du heller vil benytte deg av?

Etter du har valgt en app, så registrerer du deg der. Deretter kan du legge inn en tur som du skal gjøre i nærmeste fremtid. Deretter vil du også kunne se om noen tilbyr deg denne turen. Det kan noen ganger være bra å gjøre dette i god tid, ettersom det er ikke alle som er på telefonene sine hele tiden. Vegvesenet vil ha mer samkjøring!

Hvordan tilby skyss?

Hvordan tilby skyss - Hvordan funker samkjøringsapper?

Det å tilby skyss fungerer også ofte likt som det å være passasjer. Vi anbefaler deg å sjekke appen ofte for å se om det er noen turer du kan tenke deg å ta.

Det å tilby skyss er veldig bra for alle. Så det kan være spennende å finne ut hvilke samkjøringsarenaer du kan benytte deg av for å nå ut til flest potensielle kunder.

Husk at du må lese deg opp på appenes regler og vilkår. Mange av dem er ganske forskjellige, så vi anbefaler at du setter deg godt inn i dem før du begynner å tilby skyss eller være passasjer. Alt vi vil er at du skal ha den beste opplevelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *