Om oss i Haxi.no  - Om oss i Haxi.no

Hvor mange biler ser du på veiene når du er på vei til jobb som bare har en person i seg? Sitter du i kø når du legger merke til dette? Tenk om alle kunne begynne med samkjøring og dermed redusere trafikken? Dette er noe som opptar oss i Haxi. Les mer om hvem vi er og hvorfor vi startet denne nettsiden.

Hvem er vi?

Vi er en gruppe mennesker som er svært opptatt av miljøet. Vi er også opptatt av å redusere forbruket vårt, så det å samkjøre er noe vi ønsker flere skal begynne med. Vi har funnet ut at alle kan dra nytte av å dele bilturen med andre. Samkjøring fører til at det blir mindre trafikk, noe som gjør at alle kommer fortere fram og det blir lettere å ferdes rundt i landet.

Grunnen til at vi har startet denne siden, er at vi vil at flere skal få øynene opp for hvor flott samkjøring faktisk er. Det er så mye bra med samkjøring som vi vil at du skal oppdage. Et godt argument er for eksempel er at du slipper å betale bom og parkering. Det å kunne dele på kostnadene gjør også at alle får mer til overs.

Hvorfor drive med samkjøring?

Dette er bakgrunnen for nettsiden vår. Du vil finne ulike aspekter ved det å drive med samkjøring og vi håper at noen av dem faller i smak for deg. Kanskje du har lyst til å tjene litt ekstra penger ved å tilby skyss til andre? Eller kanskje du bare har lyst til å slappe litt ekstra av på vei til jobb? Alle har ulike grunner til å drive med samkjøring, men flere av oss bør begynne med det!