Å starte sin egen samkjøringsapp kan være en god idé i disse tider. Det finnes et stort behov for flere slike tjenester, så hvorfor ikke prøve deg på markedet selv?

Hvorfor starte en egen samkjøringsapp?

Du vil ha full kontroll over samkjøringen. Det er nok det aller beste. Du kan begynne med en gjeng du kjenner og deretter ekspandere senere. Det å skape en lokal app som fungerer godt er nok det beste utgangspunktet. Da finner dere ut hva som virker og ikke ganske så fort. Kanskje du også har noen venner som er interessert i utvikling av apper som kan være med på å kvalitetssikre tjenesten?

Hvordan markedsføre appen sin?

Hvordan markedsfore appen sin - Vil du starte din egen samkjøringsapp?

En måte å lage en god samkjøringsapp på, er å gjøre den svært eksklusiv. Dette kan oppnås ved å for eksempel velge strategien Spotify gikk for i begynnelsen. Med Spotify var det altså slik at man måtte ha en invitasjon for å kunne bruke appen. Dette gjorde at den ble enormt ettertraktet og at alle snakket om den. Dette er bare en av metodene du kan benytte deg av for å markedsføre din egen app.

Det å starte sin egen samkjøringsapp krever nok ganske mye fra deg som eier av appen, men du kan få masse tilbake. Det å spare penger, spare miljøet og ikke minst skape mindre trafikk er fordeler alle nyter godt av. Vær bare sikker på at du følger alle regler og veitrafikkloven, slik at du kan ha et firma som virkelig er seriøst.

VI ønsker deg lykke til på veien mot suksess med samkjøringsappen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *